NOTÍCIES

L'actualitat de l'Escola Municipal de Música i Dansa

CONFIRMACIÓ DE PLAÇA CURS 2022 - 2023

CONFIRMACIÓ DE PLAÇA CURS 2022 - 2023
Benvolguts alumnes i famílies,
 
A partir d’avui dimarts 19 d’abril i fins el dijous 5 de maig, podeu fer la confirmació de plaça per al proper curs 2022-2023. Per a realitzar-la heu d’anar la vostra pàgina d’inici de Gwido on, clicant a la «p groga», trobareu la proposta acadèmica per al curs vinent. Podeu acceptar-la o, en cas de no fer-ho, deixar-nos les vostres necessitats a la secció d’observacions. La Mafra (dansa) i el Pol (música) es posaran en contacte amb vosaltres per a gestionar les vostres necessitats acadèmiques.
 
A continuació us deixem un enllaç cap a un vídeo tutorial de com fer la confirmació de plaça amb Gwido:
 
 
Heu de tenir en compte que és una primera proposta i que, tot i que la accepteu, pot estar subjecta a canvis horaris. Durant els propers mesos treballarem per a que tots tingueu un horari que s'ajusti a les vostres possibilitats.
 
Els alumnes que passeu a MM2 i feu instrument per primer cop, rebreu la proposta més endavant, un cop hagueu fet la tria d’instrument.
 
Per aquells que tingueu dificultats fent la confirmació de plaça telemàticament, podeu venir a l'escola per a fer-ho de manera presencial.
 
Un cop haguem tancat els horaris, us enviarem el full de matrícula que haureu de retornar-nos degudament signat i posteriorment, a principi de juliol, haureu de fer el pagament de la matrícula, per tal de que la reserva de plaça es faci efectiva.
 
Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.
 

Atentament, l'equip directiu de l'escola.