TALLERS

Escola Municipal de Música i Dansa

Durant el curs organitzem:

 

 · Taller d'embarassades ofereix exercicis de flexibilitat i mobilitat per a embarassades, amb l'objectiu de guanyar resistència, alliberar tensions i millorar el moviment. Les sessions inclouen escalfament suau, estiraments específics, tècniques de respiració i moviments suaus. Està dissenyat per a embarassades de tots els trimestres, sense necessitat d'experiència prèvia, i inclou adaptacions segons les necessitats individuals. 

 

· Taller de flexibilitat i tècnica enfocat a reforçar la tècnica i la flexibilitat d'esquena, braços i cames, així com, la tècnica de terra, amb piruetes, diagonals, grans i petits salts. Tot al mateix nivell i progressiu. D’aquesta manera obtindrem uns resultats més ràpids a les classes setmanals. És una classe que serveix per complementar les que ja fan. La classe té l'objectiu de professionalitzar la ballarina donant eines i ajudant-la a millorar. En aquest cas és ella mateixa qui s’administra els coneixements i les tècniques seguint les direcció de la professora. Aquest taller és només per alumnes de l'escola. 

 
El valor afegit d'aquest taller és la interacció entre si de les alumnes de diferents nivells, edats i disciplines i l'aprenentatge i motivació extra que això els hi pot aportar.

 

· Taller coreogràfic on s'ensenya una coreografia curta amb enregistrament d'un videoclip final. En aquestes classes es fomenta la memòria coreogràfica, la capacitat d’aprenentatge i d’improvisació i la presencia en escena. L'alumna/e adquireix tècniques per moure's i sentir-se còmode davant la càmera.