TALLERS

Escola Municipal de Música i Dansa

De forma permanent:      

 

TALLERS DE LLARGA DURADA

 

· Taller Banda de vent adreçat a alumnes que tinguin ganes d'aprendre a tocar instruments de vent, amb la finalitat d'interpretar un repertori característic de Banda i poder realitzar actuacions al carrer. Les classes es realitzaran d'octubre a maig. Hi han dos grups classe:    

 

- Taller Banda de vent "Primària" (dijous de 16:35 a 17:20h). Adreçat a alumnes de 8 a 11 anys (de 3r a 6è primària). Instruments: flauta travessera, trompeta i trombó.

 

- Taller Banda de vent "Joves" (dijous de 20:00 a 20:45h). Adreçat a alumnes de 12 anys (1r ESO), en endavant. Instruments: trompeta i trombó. 

 

 

De forma esporàdica:

 

TALLERS DE CURTA DURADA

 

· Taller de Nadons adreçat a nens i nenes de 1 i 2 anys (I1 i I2), i els seus pares, per tal d’acostar la música als més petits a través del moviment, les cançons, els recitats i la relaxació. Al mateix temps, amb la realització d’aquest taller, els pares acabaran tenint més eines d’estimulació musical que poden aprofitar per fer a casa i que ajudaran a crear un vincle afectiu, diferent i més fort, entre pares i nadons. 

 

· Taller de Producció musical - Home studio adreçat a totes aquelles persones que volen compondre/produir música des de casa seva. Coneixerem el funcionament del hardware i les connexions físiques que intervenen en el procés, aprendrem a enregistrar la nostra pròpia música, entendrem que és el llenguatge MIDI i com funcionen les graelles d’escriptura MIDI, i per últim, descobrirem com mesclar i maquillar tots aquests sons per poder donar coherència i equilibri al resultat final de la nostra composició.     

 

 

A “Informació curs” i trobareu els horaris, les tarifes i les bonificacions i ajuts