TALLERS

Escola Municipal de Música i Dansa

Durant el curs organitzem:

 

TALLERS DE CURTA DURADA

 

· Nadons adreçat a nens i nenes de 1 i 2 anys (I1 i I2), i els seus pares, per tal d’acostar la música als més petits a través del moviment, les cançons, els recitats i la relaxació. Al mateix temps, amb la realització d’aquest taller, els pares acabaran tenint més eines d’estimulació musical que poden aprofitar per fer a casa i que ajudaran a crear un vincle afectiu, diferent i més fort, entre pares i nadons. 

 

· Producció musical - Home studio adreçat a totes aquelles persones que volen compondre/produir música des de casa seva. Coneixerem el funcionament del hardware i les connexions físiques que intervenen en el procés, aprendrem a enregistrar la nostra pròpia música, entendrem que és el llenguatge MIDI i com funcionen les graelles d’escriptura MIDI, i per últim, descobrirem com mesclar i maquillar tots aquests sons per poder donar coherència i equilibri al resultat final de la nostra composició.  

 

 

I de forma permanent tenim:    

 

TALLERS DE LLARGA DURADA

 

· Banda de vent adreçat a alumnes de 12 anys en endavant, que tinguin ganes d'aprendre a tocar la trompeta i el trombó, amb la finalitat d'interpretar un repertori característic de Banda i poder realitzar actuacions al carrer.       

 

A “Informació curs” i trobareu els horaris, les tarifes i les bonificacions i ajuts